Přihlášení

Přihlašovací údaje

91379601

2N PICard Commander Licence
Kód zboží: 2304-097
Porovnání:
Značka: 2N
Záruka: 24 měsíců
Skladem: ne
Jednorázová licence na připojenou externí USB čtečku (pro vygenerování nové licence je potřeba tzv. „klíč zařízení“ připojené USB čtečky) 2N® PICard Commander je softwarová aplikace pro šifrování přihlašovacích údajů na přístupových kartách. Aplikace vytváří projekty, které vygenerují sadu šifrovacích a čtecích klíčů. Čtecí klíče projektu lze importovat do 2N zařízení nebo do 2N® Access Commanderu, který následně zajišťuje distribuci čtecích klíčů do připojených 2N zařízení.

Technologie 2N® PICard je určena pro šifrování karet MIFARE® DESFire® EV2 a MIFARE® DESFire® EV3. V aplikaci 2N® PICard Commander je možné nahraná data na přístupových kartách mazat. Funkce aplikace 2N® PICard Commander je podmíněna zakoupením licence.


Licence je vázána na USB čtečku, která bude používána společně s programem k šifrování karet. K vygenerování licence budete potřebovat Device key, který můžete najít v záložce Help/License.


VÍCEÚROVŇOVÉ ZABEZPEČENÍ

Hlavní šifrovací klíče jsou zcela v rukou zákazníka, celý projekt je chráněn silným heslem a spolehnout se můžete i na symetrické (AES-128) a asymetrické (ECDSA) šifrování.


FLEXIBILITA

Nástroj je vhodný jak pro facility manažery spravující konkrétní budovu, tak pro systémové integrátory starající se o více objektů. Integrátoři mohou nabízet správu zabezpečených karet i jako službu.


PŘIZPŮSOBEN POTŘEBÁM ZÁKAZNÍKA

Karty můžete nastavit výhradně pro použití s 2N přístupovým systémem (maximální bezpečnost), nebo umožnit jejich použití i v jiných oblastech (např. pro tiskárny, kávovary). Již používáte své karty? I na ně lze zapsat přístupová oprávnění 2N® PICard!


FUNKČNOST BEZ KOMPLIKACÍ

2N® PICard Commander jsme navrhli tak, aby uživatel nemusel být odborníkem na RFID karty a přitom mohl snadno vytvářet a spravovat zabezpečená přístupová oprávnění.


POSTAVEN NA STANDARDU MIFARE® DESFIRE®

Minimalizujte možnost kopírování přístupových karet. MIFARE® DESFire® je nejrozšířenějším standardem zabezpečených karet, který se vyznačuje perfektním poměrem rychlosti, výkonu a ceny.


Konfigurační manuál: zde
Pro vybrané zboží nejsou nastavené žádné parametry
Pro zobrazení souborů ke stažení je nutné být přihlášen