Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin srpen 2023

Vážení obchodní přátelé,

na konci letních prázdnin přicházíme s info-bulletinem, ve kterém najdete spoustu zajímavých informací a novinek z našeho sortimentu. Od začátku září opět nabízíme širokou nabídku školení prezenční formou na všech pobočkách. Na zveřejněná školení je možné se přihlásit na našem webu.

V oboru EZS doplňujeme detektory Optex o šest nových modelů do vnitřního a venkovního prostředí. Detektory Optex se vyznačují vysokou spolehlivostí a velkou odolností proti falešným poplachům. V sortimentu výrobce Paradox došlo k nahrazení zabezpečovací ústředny EVOHD za novou verzi EVOHD+. Všechny hlavní vlastnosti ústředny zůstaly zachovány, nově je k dispozici druhý port SERIAL s možností připojení druhého záložního komunikátoru. Je například možné používat IP150 jako hlavní komunikátor a PCS250G jako komunikátor záložní. V nabídce záložních zdrojů nově najdete výkonný zdroj v boxu PS-BOX-13V20A65Ah s výstupem až 20 A. Pro zálohování zavádíme i nový akumulátor s kapacitou 40 Ah v řadě HEAVY s životností 6-10 let. Oblíbené magnetické kontakty MAS-353, MAS-303, MAS-333 a MAS-203 nabízíme nově i s přívodním kabelem 6 metrů. U venkovní detekce nabízíme infrasloupy pro skrytou montáž infrazávor, které jsou aktuálně skladem. S kompletní nabídkou tohoto sortimentu je možné se seznámit na našem webu.

Sortiment Dahua v oboru CCTV rozšiřujeme o výkonné NVR řady 4000 a 5000 s koncovkou EI. Tyto nové řady jsou hardwarově výkonnější a umožňují aplikovat současně více inteligentních funkcí jako je detekce a rozpoznání tváře, perimetrická ochrana s kategorizací objektu člověk/vozidlo, tvorbu heat a nově i funkci "QuickPick" a "AcuPick" pro snadnější a rychlejší vyhledávání událostí v záznamu. V základních NVR rekordérech rozšiřujeme řadu 2000 o modely S3 s novým hardwarem. Nově je možné na webu v oboru CCTV filtrovat PoE switche podle celkového výkonu.
 
V nabídce videotelefonů V-line zavádíme do prodeje monitor nejvyšší řady VT-D-70-DPW, který funkčně plně nahrazuje původní velice oblíbený monitor VT-D-70-WF. Monitor umožňuje přesměrování hovoru do mobilní aplikace VDP Connect. Dokáže jednoduše vyhledat a přidat domácí IP kamery různých výrobců (přes ONVIF protokol). Na obraz z těchto kamer lze pak nahlížet jak z monitoru, tak i z aplikace VDP connect. Pokud je do systému takto přidána IP kamera, automaticky se po zazvonění z dveřní stanice aktivuje PiP funkce (obraz v obraze). Je tedy vidět obraz z dveřní stanice a zároveň v menším náhledu obraz z externí IP kamery, mezi těmito náhledy lze jednoduše přepínat. Další novinkou v systému V-line je kovová dveřní stanice VFC-1S vybavená fisheye kamerou s širokým úhlem záběru. Kamera má jedno volací tlačítko a je určena pro instalace do rodinných domů.
 
V oboru strukturované kabeláže u datových kabelů značky Solarix, nabízíme aktuálně všechny dostupné varianty (nestíněné, stíněné, CAT5E až po kategorii CAT7A). V nabídce příslušenství k datovým rozvaděčům zavádíme nový typ průchozího panelu CM.BR01.02U 19“ s kartáčem a vyvazovací lištou v černé barvě s výškou 2U.

Váš aktuální individuální ceník si můžete po přihlášení stáhnout na našem webu.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
PARADOX
Ústředna DIGIPLEX EVO HD+ je určena pro střední a velké objekty do maximálního počtu 192 zón a 8 oblastí. Jde o plně adresovatelný sběrnicový systém, do kterého lze zařadit až 254 sběrnicových modulů (klávesnice, bezdrátová nadstavba, expandery, PGM výstupy, doplňkové zdroje, posilovač sběrnice,..) i samostatné sběrnicové detektory BUS. EVO HD+ má zcela nezávislé dobíjení baterie 1,5 A (lze připojit záložní akumulátor až 26 Ah s trafem 80 VA) a AUX výstup 2 A. Ústředna obsahuje SERIAL I a záložní SERIAL II pro komunikaci na PCO a na uživatelskou aplikaci.
OPTEX
PIR+MW+AM, dosah vějíř 15 m/85° nebo záclona 24 m/5° (PIR pouze pro záclonu), LED indikátor, montážní výška 2-3 m, napájení 12 VDC, max. 19 mA, alarm/tamper 24 VDC, max. 0.1 A, rozměry 160 x 62 x 59 mm, hmotnost 200 g Konektor pro rychlou instalaci EOL rezistorů, pro dvojité i trojité vyvážení zón.
VAR-TEC
Zálohovací akumulátor pro systémy, kde je požadovaný vyšší proudový odběr a nízký vnitřní odpor akumulátoru. Akumulátory jsou určené pro použití v UPS, EPS i EZS. Předpokládaná životnost 6-10 let.
Kamerové Systémy
DAHUA
Záznamové zařízení řady WizSense s AI (Artificial Intelligence) umělou inteligencí. AI detekce a rozpoznávání obličeje, ochrana perimetru, SMD Plus, databáze obličejů, počítání osob, funkce Quick Pick, heat mapy. Počet volitelných AI detekcí a jejich kombinace jsou detailně popsány v přiloženém datasheetu produktu.
Elektronické Vstupní Systémy
V-LINE
Venkovní dveřní jednotka s fisheye kamerou se 165° úhlem záběru. Obsahuje kameru, přisvícení, tlačítko zvonku, reproduktor, mikrofon a relé pro ovládání dveřního zámku.
V-LINE
Vnitřní zobrazovací handsfree WIFI jednotka pro videotelefony řady V-LINE s barevným LCD 7" dotykovým displejem, pamětí, reproduktorem a mikrofonem. Je určena pro povrchovou montáž. Max. 4 monitory v jednom systému. Možnost připojení tlačítka zvonku od bytových dveří, ovládání světla, hodiny a datum.