Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin duben 2023

Vážení obchodní přátelé,

v letošním roce jsme připravili nové katalogy v elektronické i tištěné podobě.  Jedná se o katalog Videotelefony & domácí telefony V-line 2023 a katalog Videotelefony, domácí telefony a interkomy Commax 2023. Současně je nově k dispozici aktualizovaný katalog Datové rozvaděče a příslušenství LAN-TEC 2023. Tištěné katalogy Vám na vyžádání zašleme nebo si je můžete vyzvednout na některé z našich poboček.
 
V oboru EZS doplňujeme do nabídky nové akumulátory AKKU SMART HEAVY s kapacitou 12 Ah a 26 Ah. Tyto akumulátory jsou určené k použití v systémech, kde je požadován vyšší proudový odběr a nízký vnitřní odpor s předpokládanou životností 6 až 10 let. V nabídce pomocných napájecích zdrojů opět najdete spínané zdroje v boxu s výstupem signalizace poruch. Jedná se o čtyři typy napájecích zdrojů řady PS-BOX-13VxxAxxAh s certifikací do 2. stupně zabezpečení.
 
U sortimentu Hikvision v oboru CCTV aktuálně dochází k produktové obměně IP záznamových zařízení (NVR). Stávající řady záznamů DS-76xxNI-K a DS-76xxNI-I se nahrazují novými řadami DS-76xxNXI-K a DS-76xxNXI-I. Nové typy záznamů nabízí vyšší výpočetní výkon a rozšířenou sadu funkcí při zachování stejné prodejní ceny. Jako příklad nového záznamového zařízení uvádíme model DS-7604NXI-K1 pro záznam čtyř IP kamer. Podobnou obměnou prochází i cenově nejdostupnější řada IP kamer značky Hikvision DS-2CD1xx3G0-I, která je aktuálně nahrazována řadou DS-2CD1xx3G2-I. Nové typy IP kamer nabízí funkci AcuSense (inteligentní detekce osob a vozidel). Jedná se například o IP kameru bullet DS-2CD1043G2-I - (2.8mm).
Výrobce kamer Dahua zařazuje do prodeje nové IP kamery v černém. Je tedy možné si vybrat barevné provedení u více modelů IP kamer. Případné další barvy RAL lze aplikovat použitím krycího spreje. Záznamová zařízení Dahua řady NVR5 prochází generační obměnou a nové výrobky obsahují v názvu „EI“. Mezi prvními modely nabízíme v prodeji typ NVR5216-16P-EI pro záznam 16 kamer. Tato řada NVR nabízí lepší možnost dekódování, funkce AI pro rozpoznávání obličeje na dvou kanálech, IVS pro čtyři kanály a SMD pro osm kanálů. Do nabídky zařazujeme nové interaktivní dotykové monitory Whiteboard Dahua vhodné pro výuku, prezentace a video konference. Aktuálně jsou v prodeji monitory s rozměrem 65", 75" a 85" včetně souvisejícího příslušenství.
 
V sortimentu přístupových systémů výrobce 2N plánuje nahrazení stávající aplikace 2N® Mobile Video za novou aplikaci My2N. Tato aplikace přinese nové uživatelské rozhraní, tzv. landscape mód s video hovorem přes celou obrazovku telefonu/tabletu a další nové funkce. Další připravovanou novinkou v nabídce 2N je multikriteriální přístupová jednotka, která nabídne v jednom modulu přístup pomocí několika ID technologií, včetně oblíbeného Bluetooth. Přístupová jednotka je v provedení jako modul IP Verso 91550947 a samostatná jednotka Access Unit 2.0 9160347.  Dalším zajímavým doplňkem je Screen protector 9157101P pro interkom 2N® IP Style. Jedná se o speciální antibakteriální folii určenou pro ochranu displeje, která ničí bakterie a viry do několika minut.
 
Ve strukturované kabeláži rozšiřujeme nabídku o patch panel PP-126 48P/C5E. Modul je vysoký 1U, osazený 48 porty C5E a je určen pro montáž do 19" datového rozvaděče.
 
V oboru CEL-TEC upozorňujeme na novou výkonnou LED svítilnu CEL-TEC FLZA-1300 se světelným výkonem až 1300 lumenů a dosvitem 167 metrů. O napájení svítilny se stará výměnný nabíjecí Li-ion akumulátor o kapacitě 2600 mAh, který poskytne dostatek energie až pro 6 hodin provozu na střední výkon. Nabíjení akumulátoru probíhá jednoduše pomocí magnetického kontaktu. Pro pohodlnější nabíjení je součástí balení také držák, který lze umístit např. na stěnu. O stavu nabíjení informuje indikační barevná LED.

Váš aktuální individuální ceník si můžete po přihlášení stáhnout na našem webu.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
VAR-TEC
Zálohovací akumulátor pro systémy, kde je požadovaný vyšší proudový odběr a nízký vnitřní odpor akumulátoru. Akumulátory jsou určené pro použití v UPS, EPS i EZS. Předpokládaná životnost 6-10 let.
Pomocný zdroj v plechovém boxu s místem pro záložní akumulátor 18 Ah. Zdroj je v provedení AC/DC měniče, který se vyznačuje vysokou provozní odolností, vysokou účinností a minimálním ohřevem. Provedení je určeno pro použití v instalacích EZS, ale lze použít i v jiných případech, kde je potřeba zálohovaný zdroj 12 V =. Zdroj má výstup poruchy AC a baterie.
Kamerové Systémy
HIKVISION
NVR pro 4 IP kamery s technologií AcuSense, 4x IP kamera max. rozlišení 12MP, maximální datový tok 40Mb / 80Mb (záznam/výstupní), 1xAUDIO IN / OUT - pro obousměrnou komunikaci, rozlišení pro záznam 12 Mpx/8 Mpx/6 Mpx/5 Mpx/4 Mpx/3 Mpx/1080p/720p. AcuSense - pokročilá analýza osob a vozidel s redukcí falešných alarmů, funkce zachycení obličeje, podpora VCA (SMART funkce) základní funkce - detekce překročení čáry a vstupu do objektu.
DAHUA
Výkonné záznamové zařízení řady WizSense s AI (Artificial Intelligence) umělou inteligencí. PoE/ePoE napájení kamer. AI detekce a rozpoznávání obličeje, ochrana perimetru, SMD Plus, databáze obličejů a RZ, počítání osob, metadata, heat mapy. Počet volitelných AI detekcí a jejich kombinace jsou detailně popsány v přiloženém datasheetu produktu.
DAHUA
Tento interaktivní dotykový monitor s OS Android 9.0 je svými parametry ideálním řešením pro digitalizaci kanceláří a učeben. Svým uživatelům nabízí moderní a bezpečné prostředí šifrovaného přenosu videokonferencí, prezentační činnosti a výuky. Mezi základní vlastnosti patří psaní dotykovým perem s technologií Zero Air Gapi a psaní prstem, bezdrátové sdílení obrazovek počítačů, telefonů a tabletu, přenos souborů mezi obrazovkami, interaktivní operace. Práce s OS Windows 7/8/10 za pomoci externího modulu. Podpora kancelářských dokumentů a mediálních souborů. Dotykový monitor má čtyřjádrový procesor Quad-core A55, 4Gb RAM a interní paměť 32 GB. Integrovanou 5 Mpix videokameru.
Strukturované Kabelážní Systémy
LAN-TEC
Patch panel 1U osazený 48 porty C5E do 19" datového rozvaděče. Patch panel je rozdělen na 2 x 24 keystonů ve dvou řadách nad sebou. Vrchní pole je možné demontovat a zapojovat samostatně. Patch panel je vybaven zářezovými svorkovnicemi typu LSA+. K zapojení vodičů je nutné použít nástroj pro tento typ svorkovnice.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Kompaktní a výkonná LED svítilna CEL-TEC FLZA-1300 je osazena moderní ultra jasnou LED diodou Cree XLamp® XHP50.2 se světelným výkonem až 1300 lumenů a dosvitem 167 metrů. Díky vysouvací hlavě svítilny lze regulovat šířku světelného kuželu, je-li třeba svítit co nejdále, uplatnění najde zúžení kužele, pokud naopak chcete osvítit co největší plochu, přijde vhod široký kužel. Tělo svítilny je vyrobeno z odolného hliníku. Nabíjení akumulátoru probíhá jednoduše pomocí magnetického kontaktu.