Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin červenec 2023

Vážení obchodní přátelé,

využijte naší letní akce a získejte dárky za 1,- Kč k nákupu produktů značky Dahua označených štítkem "DAHUA PROMO" v celkové hodnotě od 50.000,- Kč bez DPH. Při online objednávce si můžete vybrat ze dvou zajímavých dárků (2TB SATA pevný disk nebo 21.5" LCD monitor), které zcela jistě najdou využití - ať už ve Vaší domácnosti nebo v zaměstnání. Vámi zvolený dárek Vám následně pošleme vybranou přepravní službou společně s Vaší objednávkou, nebo bude připraven k osobnímu odběru společně se zbožím na Vámi zvolené pobočce. Platnost této letní akce je od 1. července do 31. srpna 2023.
 
V oboru EZS u sortimentu Jablotron nabízíme nové sběrnicové čtečky JA-120E-WH/BK pro venkovní použití. Čtečky podporují karty RFID a NFC, jsou v bílém a černém provedení.
 
Sortiment IP kamer Dahua rozšiřujeme o nové modely základní řady WizSense s umělou inteligencí, pro perimetrickou ochranu s klasifikací objektů osoba a vozidlo. Jedná se například o model kamery IPC-HDBW2541E-S. Další nové modely kamer naleznete na našem webu i ve variantě s fixním objektivem 3,6 mm pro úhel záběru pod 90°. Mezi dalšími novinkami je hybridní rekordér XVR5432L-I3 pro až 32 analogových kanálů a IP PTZ kamera SD49425GB-HNR s rozlišením 4Mpix, optickým 25 násobným zoomem, 100 metrovým IR přísvitem, umělou inteligencí SMD4.0 a detekcí tváří.
V přístupových systémech byla zařazena nová vylepšená verze 2N® IP VERSO 2.0. model 9155211C s širokoúhlou Full HD kamerou, podporou WDR a infračerveným přísvitem v nočním režimu. Díky novému šasi z eloxovaného hliníku je tělo interkomu pevnější a zároveň slouží jako chladič nového výkonného procesoru. Kromě tradičních metod RFID, PIN kód, otisk prstu a Bluetooth nebo NFC, podporuje také přístup pomocí QR kódů. Jedná se o vynikající a rychlé řešení pro udělování dočasných přístupových oprávnění, například návštěvám. Zůstává zachována modularita a kompatibilita s moduly z předchozí verze.

Výrobce Farfisa uvedl na trh novou designovou řadu dvouvodičových video a audio telefonů ASTRO z kvalitního stálobarevného plastu s povrchovou úpravou satén. Nyní jsou k dispozici videotelefon se sluchátkem a 4,3“ obrazovkou AT9262, audio sluchátko v klasickém stylu se šňůrou AT962 a handsfree audio sluchátko AT972.

V oboru CEL-TEC upozorňujeme na novou kameru do auta CEL-TEC M7 Dual GPS s přehledným IPS displejem a duálním záznamem ve vysokém rozlišení (přední kamera 2K + zadní kamera FULL HD). Ukládání záznamů ve vysokém rozlišení probíhá na microSD kartu o velikosti až 128 GB. Autokamera podporuje připojení GPS modulu (není součást balení), díky kterému se do záznamu ukládají informace o poloze a rychlosti vozidla. Mezi další důležité vlastnosti patří voděodolná ochrana zadní kamery a časosběrný záznam při parkování.

Váš aktuální individuální ceník si můžete po přihlášení stáhnout na našem webu.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
JABLOTRON
Dotykový přístupový modul nabízí jedinečné propojení moderního designu s duální technologií čtení médií. Čelní plocha je vyrobena ze speciálního syntetického tvrzeného skla, které nelze snadno poškrábat klíči nebo jinými tvrdými předměty.
Kamerové Systémy
DAHUA
Venkovní antivandal IP kamera řady WizSense s vysoce citlivým snímačem Starlight a umělou inteligencí SMD Plus pro ochranu perimetru detekcí osob a vozidel. 5 Mpix rozlišení, smart IR přísvit 30 m, fixní objektiv 3,6 mm (úhel 80°), integrovaný mikrofon a slot pro micro SD.
DAHUA
Venkovní IP PTZ kamera řady WizSense s umělou inteligencí ochrany perimetru SMD 4.0 a detekcí tváří. 4 Mpix rozlišení, 25 násobný optický zoom a IR přísvit 100 m. Otáčení kamery 360° (nepřetržité), naklápění -15° až +90° (auto flip). Napájení PoE+ nebo 24 VDC. Krytí IP66, nástěnný držák součástí balení. Zdroj součástí není.
Elektronické Vstupní Systémy
2N
Bezpečnostní interkom s integrovanou FullHD kamerou s nočním IR přísvitem, který díky modularitě najde uplatnění všude tam, kde je potřeba vybrat si konkrétní funkci a účel použití. Díky procesoru ARTPEC-7 je kamera v interkomu 2N® IP Verso 2.0 schopna pokročilé videoanalýzy, protože ignoruje běžný pohyb na pozadí a snižuje tak počet falešných poplachů. Nové vlastnosti - širokoúhlá kamera s FullHD rozlišením a úhlem záběru 138°, WDR, podpora více přístupových metod včetně čtení QR kódů.
FARFISA
Barevný videotelefon série ASTRO v bílém provedení. Telefon je kompatibilní se systémem DUO. Obrazovka o velikosti 4,3“. Volba různých vyzváněcích tónů pro zvonění od dveřní stanice i pro zvonění od dveří bytu. Nastavitelná délka a hlasitost všech vyzváněcích tónů. Ovládání videotelefonu pomocí klasických mechanických tlačítek.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Nová kamera do auta CEL-TEC M7 Dual GPS s přehledným IPS displejem a duálním záznamem ve vysokém rozlišení - přední 2K + zadní FULL HD. Ukládání záznamů ve vysokém rozlišení probíhá na microSD kartu o velikosti až 128 GB, baterii v kameře nahradil moderní superkapacitor. Autokamera podporuje připojení GPS modulu (není součást balení), díky kterému se do záznamu ukládají informace o poloze a rychlosti. Mezi další důležité vlastnosti patří voděodolná ochrana zadní kamery, časosběrný záznam při parkování (nutné dokoupit napájecí sadu - Power Box) a nárazový G-Senzor.