Přihlášení

Přihlašovací údaje


Kamerové systémy BOSCH nově v našem sortimentu

Nově v sortimentu - Kamerové systémy BOSCH
 

Od září 2023 nově zařazujeme do prodeje kamerové systémy předního evropského výrobce BOSCH. Široká nabídka kamer zahrnuje standardní provedení jako je bullet, dome a box. Nechybí ale ani speciální panoramatické kamery nebo například kamera rohová. Zajímavé řešení pak nabízí pokročilé termokamery a množství PTZ kamer včetně provedení pozičních otočných kamer.

Nedílnou součástí CCTV systémů jsou nahrávací zařízení a HDD. V našem sortimentu naleznete řadu DIVAR IP v různých specifikacích, která je vybavena kompletním řešením „vše v jednom“ BOSCH Video Recording Manager. Toto řešení bezproblémově kombinuje IP kamery a enkodéry, zajišťuje události a alarmy v rámci celého systému, správu, monitorování stavu systému, uživatelů a správu priorit.

Sortiment značky BOSCH je vhodný především pro projektová řešení, z toho důvodu je momentální dostupnost na našem e-shopu na objednání. Dodání produktů je však obvykle nejpozději do 14 dnů od potvrzení objednávky. S přípravou Vašich projektů jsme Vám samozřejmě plně k dispozici, ať už se jedná o konzultace technického rázu, zpracování cenových nabídek nebo pomoc pří výběru produktů.


Sortiment značky Bosch


Více informací na e-mailu: cctv@varnet.cz